12.06.2020
Vijf cadeautips voor een stijlvolle Vaderdag

Op 14 juni zetten we alle papa’s extra in de spotlight. Om hen te bedanken voor hun wijze raad, hun torenhoog geduld of hun onvoorwaardelijke steun. Uiteraard wil je ook dit jaar uitpakken met een geknipt cadeau. Even geen inspiratie? We geven last minute tips voor een stijlvolle Vaderdag.

1. Parfum van Glenn Bracke

Een heerlijke parfum doet het altijd goed. De Aalsterse ondernemer Glenn Bracke heeft een voorliefde voor sublieme geuren. Hij reisde naar Parijs en ontmoette daar een van ‘s werelds bekende neuzen, Bertrand Duchaufour. Samen stelden ze een unieke parfum samen, doordrongen van houttoetsen en jeugdherinneringen. Het resultaat mag er zijn, net zoals de artistieke parfumfles.

2. Kousen van Marcoliani

Kousen mogen weer gezien worden. Dus waarom papa niet verrassen met gedurfde sokken van het Italiaanse kwaliteitsmerk Marcoliani? Ideaal als eyecatcher bij een casual look of als ‘statement piece’ bij een strakke outfit.

3. Ondergoed van Hugo Boss

Stijlvol én praktisch, dat is gegarandeerd scoren bij papa. Geef hem een cadeau waar hij elke dag plezier aan beleeft met de ondergoedset in kwaliteitsvol katoen van Hugo Boss. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen.

4. Portefeuille van Armani

Is de portefeuille van papa dringend aan vervanging toe? Schenk hem een nieuw exemplaar van Armani met bijhorende sleutelhanger. De portefeuille in zwart leder is tijdloos en zijn compact design past in elke achterzak.

5. Armbanden van Steel & Barnett

Enkel voor papa’s met oog voor detail! Deze bijzondere armbanden van Steel & Barnett zijn handgemaakt, 100% Belgisch en eindeloos te combineren. Een accessoire met een edgy kantje, dus.

Nog niet het perfecte geschenk gevonden? Laat papa zelf kiezen met een cadeaubon van Arezzo. Bel ons op 053 80 07 96 en wij leggen een gestrikt exemplaar voor je klaar om veilig op te halen.